Jag inser en del

1.    Att jag stavat Fuglesang fel - tror jag. Har nog skrivit Fugelsang - större hjälte är han inte hos mig. Och jag blev så förundrad när jag såg bilder på honom. Min minnesbild var en ung pojke - men nu var han ju en mogen man. Kan vi inte försvenska hans namn till Fågelsång?

2.   Efter att ha kikat på alla intervjuerna  i länken i mitt förra inlägg - Obolaffären - tycker jag att oppositionsrollen fått sin upprättelse. Alla kan inte falla in i halleluja kören alltid - då blir det förr eller senare - eller då och då - som med Kejsarens nya kläder. Någon (eller några) är nakna! Oavsett det gäller mecenater som Bo Johansson, Kallax Cargo eller gynnande av egen kommunal affärsverksamhet!

3.  Att tesen tur i kärlek - otur i spel inte kan stämma. Inte blev jag Kenomiljonär i kväll heller - men tillika mötte jag ingen drömprins. Men kul var det på basket - vi vann med 90 -84 - fast jag kom ihåg 92-82. Det var en riktigt trevlig basketmatch - jag hade favoritspelare i båda lagen. Så klart John Rosendahl från Sunderbyn, Jim Enbom (alltid favorit för att jag kände hans pappa Stig och känner hans mamma Inga-Lill). Men jag hade favoriter även i Gothias lag - fast namnen klarar jag inte för jag har förlagt mitt program. Men fyran var en rackare på att sätta trepoängare och elvan var en kraftig bit som kunde sätta mot. Och så applåderade vi särskilt åt Erik Westin, nr 14, som tidigare spelat i Plannja. Och så såg jag min gamle jympalärare - mister Basket - Jampa Eriksson! Och många andra trevliga människor!

4.  Att jag är en lyckligt lottad person - som har kompisar som ser till att jag ägnar tid åt annat än politik. Tack Gerd för att du ägnar dig åt GC (Gran Canaria) och till Els som såg till att jag kom med på basket. Gratis och allting!

Jag hör av mig i morgonbitti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback