Nyhetslös morgon

Med tanke på annandagjul för 2 år sen ska jag väl egentligen med glädje konstatera att det inte finns några större nyheter idag.

Ett tunnelras i Norge ger obehagliga vibbar men det förefaller som om ingen kommit till skada.

Transfetterna har kommit till heders igen i denna nyhetstorka. 768! personer har skrivit på - det lät inte mycket det. Och så presenteras en lista på 22 livsmedel där transfetter ingår - men listas inte på ett sånt sätt att det går att veta vad man inte ska inhandla.

Kungahuset kommer också till heders. Mette-Marit sägs vara stel och opersonlig. Madde roar sig inte slls så mycket som det sägs. Viktoria är ambitioös. Carl-Philip vill vara just så anonym som han är. Och Siliva höjs till skyarna. Hette hon Linda Nyberg - hon som gjort ett program och Europas kungligheter och som uppkallats till brittiska hovet för en uppsträckning efter att hon talar med vad hon nu heter pince Charles fru.


För min personliga del börjar jag misstänka att jag lider av någon form av juldepression. Vill inte alls stiga upp klockan 4-5 och vara produktiv. Jag varknar tidigt men det finns bara ett val och det är att ligga och somna om en timme i taget. Idag - tro det eller ej - har jag legat till klockan 10.00.


Lägg till det att jag knappt satt min fot på expen sen förra tisdageb. Och egentligen inte utfört nämnvärt arbete vare sig i det kommunalpolitiska värvet eller annars.

Men imorgon är det vardag igen - med tidningar i brevlådan. Mums!


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Täk ändå vad vi människor är olika.Jag för min del saknar inte alls morgontidningarna eller nyheterna.I bland är det bara så skönt för själen att bara vara.Sova och drömma så länge man vill,vakna av sig själv.I juletider tassa upp vid 12 tiden utsövd och krypa upp i soffan med nattlinne på och mumsa praliner.Tända ljus,känna doften av hyacinter ,pepparkakshjärtan och apelsiner med nejlikor.Oh vad härligt!Jag skulle vilja ha jul åtminstone i ett par månader fast jag skulle inte tacka nej till tomte på heltid heller,vad kul det skulle vara,...tänk om...för oh vad julen är vacker........

2006-12-26 @ 13:47:35
Postat av: Ylva Strutz

Vad härligt det låter. Det är förmodligen det där jag tränat på nu sen förra onsdagen. Har knappt jobbat på hela den tiden (okej - lite överdrivet). Det är den där f-b-e Luther i ryggsäcken som hela tiden säger att man ska göra något för att duga! Men jag tränar idogt på att kasta ut honom!
kramar från Ylva - som idag är på jobbet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback