Puh!

Fick allt till brevlådan som måste dit idag. Hastade förbi mor och far och nallade lite mat i julskåpen. Sillsalladen är som bäst nu - i morgon går den nog knappast att äta. Så det var rena välgärningen.

Sorgligt med Tommy Sandlin. Inte kul att ryckas bort 62 år ung. Och så sitter någon fast på en åbotten i en dammlucka med bara delar av huvudet ovanför vatten. Hoppas verkligen räddningsmanskapet har läget under kontroll.

Annars är det inget i tidningarna - så jag kan nog stänga av den här makapären - datorn - och åka till konserten påElimkyrkan i Gammelstad. Ska i ärlighetens namn säga att jag inte vet vad jag ska lyssna till. Men jag har ju så vårt att säga NEJ så när Birgit frågade för någon vecka sen så sa jag, javisst, kul. Och det hoppas jag det blir.

Ska rapportera när jag kommer hem. För övrigt slår jag sällan och aldrig av några datorer. Och nu såg jag att åtminstone Comhems kunder som gör som jag kan glädjas i efterhand. Alla som försökte starta om i morse kunde tydligen inte ansluta. Men vi som redan hängde på vi märkte inget av störningarna. Jag skall väl ha tur någon gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback