Rapport från stadshuset

Jag kom faktiskt ihåg att åka och justera protokollet direkt i morse. Men i vanlig ordning hade jag så bråttom att jag glömde mitt passerkort i bilen. Och fick trycka på ringklockan och skämmas lite grann. Rätt tomt och lugnt i korridorerna - så klart att de kommunanställda också passar på att ta ut semeste och komp såna här helger. Men Lena och Marianne knegade på som vanligt. Marianne har bråda tider nu med alla registreringar av nya förtroendevalda. Jag hoppas att vi som är gruppledare har skött oss någorlunda och underlättat hennes arbete genom att lämna uppgifter i tid. Jag tror i alla fall att jag gjort det - så det får väl kompensera att jag fick besvära med dörröppning.

Sen håller jag på att testa servicenivån hos länets samtliga kommuner. Har idag skickat mail till nästan alla kommuner och begärt in uppgifter om partistöd och sånt. Det är väl lite för optimistiskt att tro att jag ska få svar på störten en fredag så här i helgtider dessutom.

Men Arjeplog ska ha en stor stjärna i min bok (om jag hade någon) för  i går skickade jag till dom och det tog mindre än två timmar så hade jag uppgifterna.


Sträck på sig Alf Sundström och Bengt Urban Fransson - och för berömmet vidare in i kommunhuset.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback