Skämt är väl bara förnamnet!

Jag läste faktiskt det här redan i förmiddags i Norra Västerbotten. Nu har det nått även kvällspressen och återges i Aftonbladet  . Nog måste det finnas viktigare saker att syssla med både för polisen och rättsvårdande myndigheter.

Jag trodde ju att botten var nådd när den gamla damen åtalades för en lämnad stekpanna. Men detta är snäppet värre. Hur i fridens dar ska Viktoria ens komma ihåg om hon lämnat den i fel behållare. Och varför bara en ynka Kalle Anka tidning i så fall. Det måste vara något som är felprogrammerat i vårat samhälle!


Annars har jag haft en längre lunchrast om jag så uttrycker mig. Har varit ut till Jens på Västbacken och fixat lite med bokföringen. Det tog lite längre tid än det skulle men nu är jag back in town!

Och i kväll är det familjederby för familjen Krantz Grönlund. Luleå möter HV71 på hemmaplan. Och Markus Fgervall - mer känd som Idol-Markus - ska sjunga nationalsången. Jag fick söka länge innan jag fattade rubriken "Markus shybger vid matchen". Ett ganska långt refererat om skador och sjukdomar. "Markus Nyberg också krasslig" Men längst ned kom det ändå - det var ju Idol-Markus de menade.

Det känns inte riktigt motiverat att komma igång att jobba igen - så jag tror jag drar hem. Eftermiddag - och särskilt inte fredag eftermiddag är inte min grej. Jag kanske börjar med lite inhandling till mor och far så får vi se vart stegen bär sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback