Vanlig söndagskompott

En rikitigt trevlig kväll i går i god väns sällskap. I all enkelhet hemma vid köksbordet. Och idag kliver jag inte på vågen. Mor Annas hjärtegoda pepparkakor, Kvibille (extra pris, 2 för 30) och ett par glas rödvin pep ner i magen utan att jag ens tänkte på hur många poäng det var.

Sovit till klockan 8 - och undrar om det kan vara mina inflammatoriska tabletter som gör mig till långsovare.

Tidningarna innehåller den vanliga söndagskompotten. Svår misshandel, 40 årig misshandel 60 åring i bostaden, rattfyllerist försökte simma från polisen, man gick bärsärkagång, bilolycka med misstänkt rattfylleri, förlust för Luleå hockey. Det sistnämda hör väl dock inte till vanligheterna - det går ju hyfsat bra.

I storstadspressen kan vi läsa om ökat förtroende för regeringen. Majoritet för att sossarna hade gjort en sämre val. Vilket föranleder väldigt onyanserade debattinlägg i Expressen.


Idag ska jag göra en riktigt ovanlig resa. Med tåg till Murjek för att hämta hem en bil. Riktigt som på 50-talet eftersom vi numera har en tågstation i Sunderbyn. Så 11.58 kliver jag på tåget. Och då passar jag på att läsa igenom ks-handlingarna en gång till och summera vad Månadsmötet tyckte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback