83-85

Resultatet i matchen mellan Luleå basket och Sundsvall. Det är härligt avkopplande med basket. Även om jag inte känner igen mycker av regler sen den tid Jan-Anders Jampa Ericsson introducerade den på realskolan i Gammelstad där jag gick. Jag spelade en hel del innan de blev så bra att jag inte platsade längre. Jag hade en viss förmåga att vi utfaulad. "Jampa" lotsade in mig på domarkarriären men det blev en kort sejour.

Nu har jag fått synpunkter från mina borgerliga kompisar om yttrandet över PBL. Vilket gör att jag måste titta igenom ett varv till.

Var in på Stefan Tornbergs blogg innan jag gick på matchen. Han hade ju i går skrivit - raljerat över - att moderaternas nya stjärnskott - som han uttryckte det - inviterade vänsterpartiet till samarbete. Stefan trodde det skulle stärka Marias chanser att ta tillbak rodret.

Han hade fått två kommentarer på det. En från en vänsterpartist (söderöver) som avrådde från det. Den andra kommentaren var borttagen av Stefan. Fatta Stefan, jag som är så himla nyfiken. Du kan väl maila den till mig i alla fall?

Nu ska jag samla ihop mig till ett sista ryck på jobbet - för att sen dra till sköna Sunderbyn.

Luleå baskets främsta spelare (från mig som expertjury) var för övrigt Stina Nilsson, Sunderbyn.Hon satt ett antal strategiska tre-poängare.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Nä, det var inte mer spännande att det var samma vänsterpartist som lämnade samma kommentar x 2. Han raderade själv.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback