Blackout - i det närmaste

Det blev inget mer skrivande i går kväll - fastän det var tänkt så. Mellan tuggorna av den varma macka jag unnade mig fick jag en idé (av något slag). Kastade mig på telefonluren och skulle delge Thomas den. Borta - och den har inte återvänt än. Nä - jag är inte orolig. Arbetstempot har sällan varit så uppskruvat som nu. Frustrerande att veta att man då ska sitta "instängd" i två dagar med bugetjobb i kommunen.

I Manstenaffären bara häpnar man - har i det längsta inte trott att man skulle våga säga upp. Men lägg märke till att politiken gömmer sig bakom linjeorganisationen som Kent Ögren  likt en papegoja hänvisade till i en tidigare TV-debatt.

En delegation på tre chefer överlämnade uppsägningen i går. Skälen som anges för uppsägning ligger i närtid - samtidigt som alla vet att processen för att bli av med en frän kritiker pågått flera år.

En pikant detalj är att dessa chefer  uppmanade honom att sjukskriva sig - enligt någon av tidningarna finns vittnen till det - man skulle önska att de trädde fram.

Sju insändare mot landstinget på Kurirens insändarsida - det var lika många i går.

För mig är det så uppenbart att "sockenljuset från Jokkmokk, Kent Ögren " (kommunalrådet i Älvsbyn, Bosse Johansson brukar kalla sina kollegor så)  vill bli av med en frän kritiker.

Och otvetydigt har det nu gått prestige i ärendet - tyvärr också på tjänstemannasidan förefaller det som




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback