Det blir glatt idag

Tittade ut men inga tidningar. Det kan nog bero på föret. Det ser ut att kunna bli "glatt" idag.

Annars kommer det att bli en hektisk dag. Ankom 7 som vanligt. Rafsa lite i högarna till det är tid att lämna bilen på service 09.45. Normalt skulle jag promenerat tillbak som en del i vardagsmotionen men jag avskyr rikigt häftigt att promenera i ishalka.

Så vi får se vem som kan offra sig och hämta och skjutsa och hämta vid 12-tiden. Klockan 13.00 ska jag träffa Maria Salmgren. Hon och jag och kanske Conny ska sen till Luleå Mäss o Kongrenn klockan 14.00. Har jag tid att avsätta en dryg timma för sen måste jag till expen och packa bilen med fika, skyltmateial för vidare färd till Landstingshuset.

Vi ska ha en träff klockan 17.00 som handlar om LSS & Alternativa driftsformer. Assistansföretag, personal, brukare och deras föreningar är inbjudna. Med lite eget folk verkar vi bli 35 personer.

Själv måste jag avvika 18.30 ca för att åka till Hemvärnets bataljonsråd där jag är kommunens representant. Fast egentligen ersättare men Margareta Lindbäck har inte tid så ofta. I Persön, ute i mörka bushen äger det mötet rum.

Så idag blir det nog inte så mycket bloggande och tyvärr heller ingen motion. Dock simmade jag en kilometer i går kväll, tredje gången den här veckan. Det kanske kan räcka.

Kommentarer
Postat av: Alf Josefsson

Hej Ylva!
Ser att Du är kommunens representant i Hemvärnets
bataljonsråd. Det låter intressant, vad gör Du där?
Hör av Dig om detta.
Hälsningar från f.d. Kompanichef i Vittangi ödemarkskompani
Alf Josefsson, "jänkänpolkia", myrtrampare enligt Lars "Svält", Försvarets överlevnadsexpert


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback