Det dekadanta livet har fortsatt

I rask takt avverkade vi i dag - i nämnd ordning - stadsbyggnadskontoret, miljönämnden, fritidsnämnden. Efter lunch kom tekniska, räddningstjänsten och klockan 16.00 var det dags för hamnförvaltningen.

Roligt att de uppskattade att få komma till budgetutskottet och föredra sin verksamhet. En ordning som vi från oppositionen drivit fram. Det är klart att de - ordförandena och förvaltningscheferna - också vill bli sedda och delaktiga. I lagom omfattning blir det ett bra inslag och intåg i budgetarbetet.

På väg från budgetsammanträdet fick jag bud att åka om Max och inhandla mat till en stackars Luffare som var på expen - Johan Landström. Kunde inte motstå frestelsen att också till mig själv inhandla TVÅ portioner chilicheese.

Halvåtta slog jag igen butiken på expen - och mycket målmedvetet styrde jag kosan mot badhuset i Gammelstad.

Men har man inlett en dekadant dag - med massor av onyttigheter så kan man lika gärna fortsätta. Jag glömde berätta att jag åt en så kallad filmrulle, dammsugare eller som min mor kallar dom, cigarrer, vid eftermiddagsfikat.

Jag bestämde alltså att hoppa över simmandet - för att istället åka hem och titta på Nord-Nytt på webb-TV.
Thomas hade berättat att Ewa Andersson varit med i FI sammanhang. Och Bosse Strömbäck hade uttalat sig om Mansten ärendet.

Och tro det eller ej - men det är därför jag fortfarande är vaken - Nord Nytt kunde inte reprisera eftersom man hade inslag från OS i Turin. Det är nästan som på den gamla goda tiden med reklamfri TV och noll fria radiokanaler. Då var det politikerna som stoppade - nu är det kapitalisterna.

Så i väntan på sena Nord-Nytt kan det måhända bli någon ytterligare reflektion!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback