Godmorgon

Märkligt så konservativ man är på morgonen - åtminstone jag. Svårt attt göra saker i fel ordning. Tidningarna försenade - men inte tog jag tag i disken. Eller plockade undan slarvigt slängda kläder. Nä iställer satt jag mig och läste nättidningarna trots att det oftast inte är så mycket nyheter utlagda.

Hann dock se att Nils Gustav Ökvist levt lite rövare över att man i Luleå kommun tänker minska antalet övergångsställen - något som kan ställa till problem för bland annat synskadade.

I går kväll fick jag tips från min kampanjsamordnare om att fd SSU-aren Fredrik Lund raljerat över att jag tänkt på ostburgare under hans föredragning på budgetutskottet. Fredrik har tydligen missat att kvinnor faktiskt kan göra flera än en sak samtidigt.

Vid denna titt på Fredriks blogg hamnade jag också in på en blogg för en Christer Lindström i Piteå. Bedrövligt att läsa om SSU:arnas försvar av sin ordförandes fylllesväng på krogen. På fullt allvar hade händelsen förvandlats till att bli en debatt om kvinnomisshandel. Visst kan man få ifrågasätta om vakterna använt mer våld än nöden krävde. Men här hade man fullständigt, enögt,  förvrängt vad som hänt.

Nu tar jag nya tag för att möta fredag den 17 februari 2006 och göra någonting bra av den



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback