Inte mycket till vilodag

Det är svårt att begränsa sig när man tycker jobbet är både viktigt och roligt! idag har det varit en blandning av kommunalt förtroendeuppdrag och tjänstemannautövning som anställd. Rollerna är inte alltid helt lätt att hålla isär heller.

Förberett vårat miniseminarium som vi ska ha på torsdag 23 februari, 17.00 - 19.00 på Landstingshuset.
http://www.folkpartiet.nu/ Det har temat LSS & Alternativa driftsformer. Om jag kommer ihåg rätt så handlar LSS om tio olika insatser varav personlig assistans är en. Det är i huvudsak inom det området som det finns alternativa utförare dvs andra än kommunen. Finns det mer som andra kan göra - för att öka valfriheten för brukarna?

Vad kan vi göra för att kommunalt anställda ska känna större delaktighet och inflytande. Den personalen har ju oftast ett oerhört engagemang - men tar vi i kommunen reda på det på rätt sätt? Tyvärr är det nog inte så!

Det andra jag jobbat med är liberala kvinnors nätverksträff den 4 mars. http://www.folkpartiet.nu/ 
Christina Lugnet, kommunchef i framgångsrika Haparanda medverkar liksom Majvor Muller, företagare i Luleå och ordförande för Företagarna. Vår riksdagsledamot Birgitta Ohlsson ska ha ett samtal om skillnaden mellan liberal feminism och den feminism som FI står för.

Båda arrangemangen är öppna för intresserade även utanför partiet - som de allra flesta av våra arrangemang.

1-1 i matchen Sverige - USA, då får man kasta sig i bilen och dra hem i pausen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback