Isak laddar för OS

Isak laddar för OS

Men jag tror inte det är sant. Jag lyckades fixa hit en bild av Isak. För er som inte känner Isak så är han son till Norrbotttens riksdagsledamot Anna Grönlund Krantz och Tobias Krantz, riksdagsledamot från Jönköping men som vi också har en inteckning i.

Äntligen efter offentlig klagan på bloggen tidigare idag har föräldralediga Tobias skicka bilder. Och jag skulle sätta det som skrivbordsunderlägg på datorn vilket resulterade i 6 x Isak, av samma bild. Men okej då.

Nu ska jag dra mot Sunderbyn - men först lite ärenden åt mor och far. Det tenderar att bli mer och mer av den varan. Å andra sidan har de fött och gött mig i snart 58 år så det har väl lite att fordra på ålderns höst.

Thomas ska försvara våra färger vid en träff med "nybyggarna" på Kronan som är besvikna för att kommunen inte ordnat skolfrågan. Enligt kommunen skulle det få skjutsa sina barn ganska långt. De tycker att de haft löfte om skola i närheten. Jag har full förståelse för deras krav - sånt här är oerhört viktigt för kommunens goodwill. Framgångsrika idrottslag har naturligtvis stor betydelse för imagen - men för barnfamiljer är det omsorgen om barnen som naturligtvis står i första rummet.




Kommentarer
Postat av: Sofie Pettersson

Hejsan Ylva! Sicken fin bild du har fått på Isak!

Jo, om du "bara" vill ha en bild av honom på skrivbordsbakgrunden - istället för sex stycken likadana - så kan du ställa in det med några enkla musklick.

Du högerklickar på skrivbordets bakgrund och väljer Properties (ja, vad heter nu det på svenska? Det är alternativet längst ner iallafall).

Sen går du in på Bakgrund och väljer hur du vill se bilden (till höger i det nya 'fönstret') - centrerad (en bild), utsträckt (fortfarande bara en bild) eller ...'tile' (jag och svenska. Tsk, tsk), vilket jag tror att du har som förval. Det är nämligen när man väljer 'tile' som man får ett rutmönster av en och samma bild bredvid 'sig själv'.

Tycker du det låter krångligt? Inte då! Det är lätt som en plätt. Lika enkelt som att använda sig av smileys, eller 'emoticons' som det även kallas. :DDD

2006-02-07 @ 17:54:14
Postat av: Ylva

Tack, Sofie. Jag ska prova. Klarar jag det inte så återkommer jag för ytterligare råd

2006-02-07 @ 19:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback