Lite eftermiddags pytt

Har reviderat på Studieförbundet Vuxenskolan i eftermiddag. Tillsammans med Mats Fabricius och den autoriserade, alltid lugne och pålitlige, revisorn Jörgen Brännholm. Det blir nog ansvarsfrihet trots att man under dagens lyckats slarva bort bladet med styrelsens originalnamnteckningar.

Tredje varvet med tidningarna noterar jag att Bo Östman tror att Lennart Lindström och Ylva Strutz  "lär  försöka armbåga sig fram om nye Mattias Karlsson leder moderaterna som ändå lär bli största parti. Med Maria Salmgren kvar vid rodret ser det annorlunda ut.". Det var ett milt uttryckt oblygt sätt att påverka moderaternas nomineringsstämma. Annorlunda kan jag inte tolka det. utan några som helst personliga värderingar i det.

Ser att sossarna bjudit in Björn Rosengren till sin distriktsstämma och enligt notiser i avisorna ser det ut som om han ska komma. Kan det vara ett vinnardrag att ta hit honom?

I min omvärldsanalys i går, vid besöket på herr Ströms sida, konstaterade jag att mycket kan man säga om Mårten men hymlar gör han inte. Glasklart slår han fast att Mansten ska bort för han har fronderat mot den poltiska ledningen. Det handlar alltså inte enligt Mårten Ström om någon arbetsmiljörapport. Utan rakt av - kritiska debattartiklar - är skäl nog till uppsägning. Och Mårten borde ju veta hur tongångarna går i s-gruppen i landstinget. Mig veterligt tillbringar han nattvilan tillsammans med en av ledamöterna, fru Britta Ström.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback