Morgonkompott

Det blev "bara" silver i damhockeyn. Tänk vad endorfinerna lösgörs mycket mer när det kommer oväntade positiva framgångar. En bragd - som att ta OS-silver - känns nästan först som ett nederlag - bara för att man drivit upp förväntningarna.

Begick ju tjänstefel häromkvällen och gav tusan i partiledardebatten. Möttes av flera från andra partier i går som gratulerade till att Lars varit så bra. Kul!

Karin Pilsäters rattonykterhet har inte gått spårlöst förbi. Tyvärr uttrycker en del "allmänhet" att 0,1 över är väl inte så farligt. Jag tycker det är "farligt" särskil när det händer en förtroendevald.

Men roligt att så många känner respekt för att Karin direkt har tagit avstånd från sitt handlande, tagit timeout för att tänka över situationen.

Maria Carlshamre - som lyckades bli lite martyr i folks ögon - för att partiet klantade till en del - borde ändå lära av Karin Pilsäter. Så här agerar man i ett uppkommet krisläge,

Såg för övrigt att Jokkmokks fullmäktige  tydligen haft en ordning där kommunalrådet och kommunchefen suttit i presidiet. Det avskaffades i och med gårdagens fullmäktige. Nuvarande ordförande som klubbad beslutet trodde att det varit så för att Kent Ögren velat synas. Elaka tungor har ju talat om Kent som politikens Ken (han med Barbie ni vet) så man vet ju aldrig.

Nu, klockan 05.45, går jag vidare ut i livet för att ta tillvara på den här dagen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback