Morgonsurr!

Tidningskrönikan skriven. Anna GK har varit alert som vanligt. Epitetet "Norrbottens riksdagsledamot" har väl täckning. I jobbet för Norrbotten - kommer Anna först. Sen kommer ingenting, ingenting, ingenting...

I förrgår var hon med bild på Aftonbladets löp (åtminstone Norrbottens varianten) som blivande arbetsmarknadsminister.

Och herrkronorna gick vidare till final. Så blir de minst lika framgångsrika som damkronorna. Den ifrågasatta läggmatchen stör mig fortfarande . Thomas har förlåtit och har alla möjliga förklaringar till att de förlorade. Misstankarna grumlar dock fortfarande min glädje över finalplatsen. Så inser jag att jag inte ens vet vem de möter i finalen. Så noga läser jag sportsidorna. Finland?

Och varför har helt plötsligt alla TV-hallåor mörka kavajer. De ser ut som om någon allvarlig katastrof har inträffat. Hoppas det inte är något dåligt omen.

Och apopå avdelningen mindre katastrofer så är de nu avvärjda för renarna i stadsparken. Häromdagen var de insvepta i presenningar för att inte smälta bort - men i går var det blottade igen.

Såg att Staffan Westerberg, poserande vid isstatyn av sig själv, var rädd att smälta bort. Eller att någon skulle pissa på honom. Dessvärre kan man misstänka att det  senare väckte en och annan sabotör.

Nu ska jag dra igång dagen. Efter sedvanliga morgonbeslytr väntar en dag med 30-talet folkpartister i Luleå. Kunde har varit fler men vi har varit så otänkta att vi lagt mötet när sportlovet börjar. Vi ska fastställa vår lista till kommunfullmäktige, dito med handlingsprgorammet och så ska vi ha årsmöte.

Rapport om utgången av mötet kommer sen eftermiddag



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback