Nog har väl "Kalle" bränt sina skepp?

Visst är Torbjörn Lidberg het kandidat till en riksdagsplats för socialdemokraterna? Eller var kanske man ska säga. Vem har förtroende för en person som är så offentlig och begär väljarnas förtroende - men samtidigt luras och säger att han heter Kalle i direktsändning i lokalradion.

Historien runt Ulf "Utta" Eriksson präglas ju också av anonyma brev och påhopp. Djävligt trist - samtidigt som man blir orolig. Är det lågt i tak inom fritidsförvaltningen och kommunen? Brevet kom efter Uttas påhopp på mig där han kallade mig "Tandlös och blodfattig". Ett klart samband tror jag. Någon tyckte att han passerat anständighetens yttersta gräns. Om man tänker efter så är det egentligen ett otroligt uttalande av en chefstjänsteman gentemot politiken. Många har påtalat att jag borde agera mer i den frågan - men jag tycker hans uttalande får tala för sig själv.

En anonyminsändare i dagens Norrbottens Kuriren påstår nu att fritidschefen utsatts för "ojusta, osmakliga och märkliga åtgärder".

Ett bemötande av det anonyma brevet och ett anonymt försvar av fritidschefen. Jag får ha samma förhoppning som fritidschefen i hans "trevliga" mail till mig, att sanningen hinner ikapp så småningom.

Kommentarer
Postat av: Lars Anehagen

Ylva
Hur i h...vete ska vi få ordning i samhället, skolan och på ungarna när du skriver "Djävligt trist". Förebild Ylva, eller som jag hörde i morse. "den som inte vågar ta ett kliv framåt, kan bli stående på ett ben resten av livet"

2006-02-05 @ 17:21:49
Postat av: Ylva

Jag lovar att skriva dj-gt trist nästa gång. Skämt åsido, det är bra att du påpekar. Språket ska vårdas.

2006-02-05 @ 17:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback