Och start på en ny

En helt ny dag att fylla med roliga saker. Kunde börjat bättre. Var absolut inte bra att simma med skadan i armen. Ovanpå det kom jag inte ut på nätet via vår egen databas vilket innebär att mottagarna av tidningskrönikan får vänta till jag kommer till jobbet. Och så pratade jag med Thomas i telefon till tio i elva. Då borde jag sovit för en halvtimme sen.

Nu får jag ta till knepet att le brett och vänligt till mig själv i spegeln. Ett tips från någon av de stärka självförtroende kurserna man genomlidit. Fast många har varit bra också.

Ricky Bruch fyller 60 år. Tänk så tyst det varit om honom i många år nu. det vr ju milt uttryckt lite stökigt runt honom med uppåt tjack och annat. Man kan hoppas att han har ett bra liv i anonymiteten.

Aproå uppåt tjack diskuterade vi alkoholmissbruk och droger på folkhälsokonferensen. Fick möjlighet att framföra det jag funderat på länge. Hur kan det komma sig att seriösa nöjesarrangörer anlitar artister typ Torsten Flink och Persbrant. med flera.  Där en av huvudattraktionerna är att vänta och se om de är tillräcklig tillräkneliga för att överhuvudtaget komma upp på scen? Är det bra signaler! Jag hoppas vi slipper se liknande typer på Luleåkalaset i sommar.

Kunde inte låta bli att ge en känga till vänsterpartiet som ju anlitade Flink vid sin 1:maj demonstration förra året. Förvisso fungerade det utan intermesso - men det kunde man ju inte veta förrän efteråt. Varvid en Luleå vänsterpartist bara ville säga att det då minsann inte var vänstern  i Luleå. Ett tydligt tecken på vänskapen med broder/syster partiet i Boden. 

Leende, dusch, kaffe hos mor och far väntar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback