Och två snuttar till

eftersom jag ändå måste gå in och gratulera pappa Yngve på namnsdagen så blir det några kortisar till.

GRATTIS PAPPA YNGVE

Intressant att notera att OA (Olov Abrahamsson) på NSD tar Marita Ulvskog lätt i örat. Det är naturligtvis inte så att alla stor företag djäklas med regeringen och inte investérar. Bara en del ska ta åt sig av kritiken. Men visst måste hurringen, om än lätt, svida. Sånt brukar man hålla inom familjen och inte ge offentlighet åt.

Som på ett radband träder däremot alliansen i Kalix fram och försvarar sin kommunchef, Elisabeth Särenfors. Det är naturligtvis stort och ädelt. Men jag känner mig lite kluven. Utbildningar av den här sorten är en luckrativ bransch med hisnande priser. Men så är det bara och visst måste kommunchefer ändå få vidareutbilda sig även om det kostar. Men nog kunde man väl ha hittat en annan plats i den globala omvärlden som bättre matchat den värld vi lever i Kalix, Piteå och vilka kommuner som var med.

På samma sätt som det är kan vara ondödigt att utnyttja yttrandefriheten för att kränka kan man låta bli att välja mål för studiebesök, Malaysia, som man vet provocerar de som ska stå för notan. Då kan även vi som inte vill vara populistiska försvara kostnaderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback