PPM fonderna har mitt varumärke

Har ni kollat in PPM-fonders reklamsnutt om Lotsen. Strutsen som sä läckert sträcker ut sin långa hals och blinkar förföriskt. DET skulle jag ju haft som varumärke för min blogg.

Annes bloggnamn är ju romatiskt som en norrskenskväll -Annemaarit - som hämtat  ur sagoböcker om samer på 50-talet.

Och på nedanstående länk kan ni se Lotsen - strutsen - fast i stillbild där han/hon inte alls kommer till sin rätt.


http://www.ppm.nu/tpp/infodocument/1:1;201276
;:

Och apropå böcker jag inte läst så ligger här vid min dator en nästan färdigläst pocket av Åsa Larsson, "Det blod som spillts" inte alls lika bra som den som hette något med sol. Ytterligare en pocket, Karin Fossums "Se dig inte om". Och en till pocket  till, Liza Marklunds (hon som jag försonat mig med) "Asyl".

Och av hårda böcker, som bokhyllan inte längre har någon plats för, Karin Alvtegens "Skam" och Stieg Larssons "Millenium". Sommar väntar - men det är valår - så lika många böcker som vanligt blir det väl inte. Men detta lager borde väl hinnas med före.

Kommentarer
Postat av: Lars

Ylva
Apropå böcker, jag vill rekommendera Melvyn Braggs bok om Richard Burton, fängslande bok om en stor artist.

2006-02-05 @ 19:53:00
Postat av: Ylva

Richard Burton, ja tyvärr kom väl hans talang i skymundan av hans alkoholism och Elisabeth Taylor.Hade filmstjärnor av båda.

Läste jag inte nyligen om någon ung kvinna i London som hade barn tillsammans med honom.Och som gav en annan bild av människan Burton.

Tja, jag får nog lägga boken på minnet.

2006-02-05 @ 20:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback