Tekniska grodor och önskan om råd

Mitt enda inlägg i bloggen i går - Morgonkommentarer - innan skurhinken - lyckades jag publicera två gånger. Och sen var det tji att få bort det. Jag lyckades förflytta det från pulbicerade inlägg till utkast. Men det var kvar i två publicerade versioner.

Nu när jag publicerade morgoninlägget - då bara försvann det - därför återpubliceringen.

Men länken till Anne finns nu med på min blogg. Hoppas Anne kvittar med att lägga in min. Spännande med Anndes tvåspråkiga blogg (kanske trespåkiga?) - även om det kommer att irritera min väldigt aktiva nyfikenhetsgen.

Det är nog en generationsfråga det här med data- och bloggmognad. Såg att Norrbottens Kurirens ledarskribent blandat ihop förmågan att ta sig in på en blogg och att länka till en blogg.Men ibland måste ju krönikörer missförstå med flit - för att få till knorren.

Med det så bakgrund kan jag kvittera med att säga att i partier som har tydliga metoder för provval blir det mycket tid över för de förtroendevalda. istället för att i veckor måsta tolka provval och vara ilskna på varann kan vi till exmpel ägna oss åt att blogga. Detta med anledning av att skribenten var orolig för att vi spurtade för tidigt, Stefan och jag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback