Tid för nöje

Nu börjar läget inför morgondagens sammanträden vara under kontroll. Bra att känna så - för det brukar ofta dyka upp något oförutsägbart ändå. Och då kan man koncenterera sig på det.

Har blivit kallad "sossehatare" i ett mail som Jens fått. Jag känner mig inte som en sån - jag hatar inte ens deras politik - men jag tycker den är urdålig på en hel del områden.

På tal om Jens så meddelade han att han åkt fyra mil skidor på morgonen. Träning inför Vasaloppet. Han har åkt riktiga Vasaloppet en gång, Öppet spår en gång. Och i fjol fick han bryta. Det är rätt svårt att hinna med att få rätt mängd träning. Är det inte för kallt är det för blött eller så kan man drabbas av något virus. Men han har tränat mycket denna gång - dock inte skidor. Mest på den träningscykel de införskaffat och har i källaren. Den som kan gissa vad han gör för att fördriva tiden medan han cyklar kan jag lova en trisslott. Men snabba på svaret kommer ikväll!


Nu ska jag gå iväg och titta på dambasket. Med Els. Hon och det andra tjejerna är snäll och försöker få med mig ut så det blir annat än jobb och träning.

Fast jag försöker själv också - igår kväll tänkte jag i alla fall åka till puben. Men det var så jobbigt med OS så jag somnade på soffan.

Thomas Olofsson, min kampanjamordnare och allt i allo, verkar ha drabbats hårt av OS-sjukan. För honom har jag inte hört av på hela dan trots flera mail.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback