Min tillvaro är i gungning!

Lite kvällspress rubriksättning,  medges, det beror på att jag just är hemkommen från en sejour (stavas det så Nils D, min språkpolis?) i tornedalen - Pajala och Övertorneå kommuner. Efter en lång resa gungar det under mina fötter. Men så underbart att få köra på riktiga vintervägar. Sträckan Korpilombolo - Övertorneå var rena rama julbonaden.

Vi ska sätta färg på våra "vita fläckar". I dessa två kommuner har vi ingen representation i kommunfullmäktige. Så nu har Åke Cederlund och jag varit och förberett för öppna nomineringar.

I Korpilombolo hos Ulla Bergström fick vi veta att sjukvårdspartiet kontaktat henne för någon kväll sedan. Och undrat om hon ville ställa upp för dem. De bedrev ju ingen partipolitik - utan bara sakpoltik - så det skulle ju inte vara något problem med ideologin. Som en orientering utan kompass ungefär. Eller en bilfärd utan ratt. Eller en roddbåt utan åror!

Träffade som hastigast Ulla Yllivanio, center Lindas trevliga mamma, henne skulle jag vilja ha med på en folkpartilista. Men sånt kallas väl borgerlig kannibalism?

Nåväl, liberala tornedalingar, Kom igen Nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback