Trött och slut!

Hade tänkt mig en rapport från kommunfullmäktige i kväll. Men efter 1000 meter simning (Lars, jag är ingen snabbsimmare heller) så var jag först nästan euroforisk  (Nisse språkpolisen, heter det verkligen så?)men efter några minuters vila så är jag helt slut.

Orkar i alla fall berätta att vi började 09.00 och slutade vid 17-tiden. (fullmäktige - inte simningen) och att vi efter votering beslutat att fullmäktige framöver ska starta 13.15. Översatt i tid, efter dagens sammanträde,  så skulle vi slutat vid  21.15 tiden.

Att jag är helt slut handlar väl också om att pappa Yngve faktiskt haft en "propp". Kallas tydligen fortfarande så. Tur att jag tog mig tid att åka in med honom i alla fall. Fast nu är han pigg!

Och när man sitter i väntrum då får man faktiskt läsa Amelia också. Så i fredags fick jag visdomsorden: "arbeta som om du inte behövde pengarna, älska som om du aldrig blivit sårad i ett förhållande, dansa som om ingen ser dig". Nästa nummer av Amelia jag kastade mig över ville berätta för mig hur 2004 skulle bli. Men just då kom logistiken och tog oss tillbaka från röntgen.

På återhörande i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback