Vad är flashigt? 60 döda och landssorg?

Så har SSU återigen fått en nya såpa. Förbundsordförande Anna Sjödin i trubbel på krogen. Ord står mot ord. Hörde några ord från presskonferensen där hon enligt reportern valt taktiken att anfall är bästa försvar. Det är klart man blir agressiv när tre killar sitter på en och håller fast en, låter hon meddela. Men varför hamnade hon så då?

Nå, det är skönt man inte behöver vara domare i det fallet. Förhoppningsvis kommer sanningen fram så småningom om.

Men upprörd blev jag i morse när jag jag ögnade Expressens nättidning. Man borde väl vara luttrad men hur kan man skriva: NYHETS FLASH - 60 döda i takras. Hur flashigt är det med så många döda att Polen har landssorg. Att det står NYHETS -FLASH om kalabaliken vid Saddamrättegången kan man väl leva med. Men man undrar ju om rubriksättarna är fullständigt avtrubbade.

Och nästa chock kom i kväll när jag klickade på Webb-TV om en baby som kommit flytande i en plastsäck om som mirakulöst levde och räddades. Det är ont om såna solskenshistorier så det vill jag ju se. I rutan dök upp några sagofigurer som såg ut som något TV-program från då Jens var liten. Reklam för Bredband SML. Om det så är den sista möjligheten till bredband ska jag aldrig teckna avtal med dem.

Det börjar vara osmakligt med den "påtvingade" reklamen. Men det kanske bara är ett fenomen för oss som växte upp då det var strängeligen förbjudet med reklam i radio och TV.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback