Vem i h.....e kan man lita på?


Det var turbulens i går på PTU. Lennart Lindström hade fått kännedom om att Hilding Holmqvist anbud på Arcus camping innehöll betydligt mer än bara de 10 miljoner, rakt av, som redovisades till oss gruppledare. Karl P var våldsamt arg på Lennart - som avsåg att ge offentlighet åt det hela. Det slutade med att Lennart lovade att inte göra någon mediagrej av det hela. Vilket han nog inte gjort heller.

Men eftersom hela den samlade världspressen ändå nu, i form av NSD och NK , uppenbarligen är frågan på spåret finns ingen anledning för mig att hålla inne med min irritation.

Budet från Hilding Holmqvist innehöll tydligen mycket stora investeringar , 100 miljoner nämns, och också en bankgaranti på 25 miljoner om investeringarna inte skulle fullföljas. Det är möjligt - till och med kanske troligt - att det bud som antogs ändå skulle varit det som vunnit i slutänden. Men vi undanhölls möjligheten att  på allvar jämföra buden.

Men mig stör det oerhört att vi - vid informella gruppledaröverläggningar - inte fick kännedom om budet i sin helhet. Försvaret som framfördes igår var att Hilding ju dragit tillbak sitt anbud. Ja, men varför redovisade man då ändå delar utav anbudet? Då borde man väl inte ha nämnt de 10 miljonerna heller! Och varför drog han tillbak sitt anbud?

Det är lite för mycket klavertramp: skadestånd för att man på ett klumpigt sätt försöker bli av med caféidkaren på Pontusbadet, personalens samlade kompetens följer inte med till resebyrån som tar över turistbyrån. Och så nu detta!

Vilken information, och vem, kan jag lita på framöver?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback