Vilket fantastiskt bemötande!

Det är roligare att blogga än att jobba. Skämt åsido jag skulle sova dåligt om jag inte tar tillfället i akt att berätta hur fantastiskt mottagande vi och andra fick på akuten.

Visst tar det tid - men är det egentligen lång tid. Vi kom in strax efter nio till jag lämnade sjukhuset strax före ett. Förvisso väntade pappa då ännu på att få komma på sal. Men han var uppmärkt med "BB-plastband" runt armen och väntade bara på hämtning. Då var han "vägd-mätt-provtagen-röntgad" och hade talat med doktorn två gånger.

Stämningen var lugn hela tiden - trots ständig rörelse med in- och utpatienter. Ingen irritation bland väntande patienter - personalen trevlig och serviceinriktad.

Men ett förbättrings förslag ska jag på ett eller annat sätt förmedla till verksamheten. Det är inte bra att inskrivning/mottagningen sker direkt vid ingången. Där ska du stå och räkna upp dina krämpor medan andra som väntar står tätt inpå dig. Dessutom passerar alla som ska in nära och kan höra hela samtalet. Förvånansvärt att man inte tänkt på den personliga integriteten vid planeringen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback