Bloggen - en morgontrött jäkel!

I morse igen - strulade den gode (innebär det att bloggen är en han?) bloggen igen. Segheten att komma in är i huvudsak vid 4-5 tiden på morgonen - då jag är som piggast och alertast.

Nu har jag redan förpassat mig till stan och expen - och har knappt tid att skriva något.

Hade väl inte hänt så

======

Och där blev jag utkastad. Tydligen inte bara morgontrötthet utan vrång i största allmänhet, han bloggen. I alla fall är jag nu tillbak (klockan 14.05) efter en riktigt härlig vistelse på gågatan. Härlig både politiskt - många glada tillrop - och vädermässigt. Dock var det stundtals lite turbulenta vindar så parasollet räddades av en förbipasserande vid åtminstone ett tillfälle.

Fortsätter väl med att det inte hänt så mycket - ögnar mig morgonkrönika. Konstaterar att jag daterat den 2996-06-10 - 90 år fram i tiden.

Intressant var väl debattinlägget från Sigrud Westman - kyrkans man i Pajala - som skriver med rubriken Lurendrejeri. Han beskriver löfteskarusellen från förra valet - hur Pajala skulle få hjälp - och att det efter valet blev intet. Han titulerar sig socialdemokrat men inte längre partimedlem.

Knyt det till invandrarminister Barbro Holmbergs besök i Överkalix. Och att resten av regeringen kommer nästa vecka - var övertygad om att Göran Persson och co kommer att överlämna löften om att rädda oss allihop från vad som helst - bara vi räddar kvar honom vid makten.

Annars var väl det intressantaste att vi Vädurar kommer att bli hembjudna till någon av våra nyare vänner som vi ska resonera gemensam framtid tillsammans med. Så nu vet ni - ni andra Vädurar också!

Förresten tack till alla trevliga kompisar jag hade vid bokbordet idag; Els, Sofie, Kicki, Johan, Nisse, Jens. Och ni andra fp:are som gjorde strandhugg vid bordet - törs inte börja räkna upp er för då glömmer jag säkert någon.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback