Det börjar lukta valrörelse!

Här sitter jag nu efter en hektisk dag - men Birgitta Spets mobilnummer skrivet med bläck på armen. Efter en lugn morgon - hann faktiskt prata lugnt med min arbetskompis Anna-Greta - ringde Jens vid halv nio tiden från Kalix och frågade var pinupporna var. Lugn nu - roll upsen - kallas till vardags pinupporna hos oss. Står till och med officiellt på omslaget. Nåväl - han och Anders skulle befinna sig i foajen på Kalix sjukhus och behövde dessa.

Visade sig att dessa + en del övrigt som behövdes i Kalix fanns i Birgittas bil här i Luleå. Goda råd var dyra och bussen anlände Kalix minst en timme för sent.

Så det blev ilfart (klart jag höll hastighetsbegränsningen) till Kalix och åter. Skulle ju återlämna blodtrycksmätaren senast klockan 11 och helst före. För övrigt kan jag notera att det satsats mycket för bilarnas framkomlighet - i miljöpartiets Kalix!

Anna-Greta tyckte att det var juste att det blev lite jäktigt - fusk att mäta blodtrycket då du var ledig några timmar igår. Hon tyckte inte det var mitt normalläge så att säga.

På stan har vi varit mellan 11.30 (den tiden skulle jag också passa) till nästan 14 - det var härligt väder - men "ovanliga" människor. Mycket folk men ovanligt få som jag kände. Nåväl - vi blev av med en del kaffe och ballonger i alla fall. Tänk att barn aldrig ledsnar på ballonger! Marja-Liisa gjorde ovärderlig insats och tog hand om minst två personer som hade mycket de ville prata om. Och min namne Ylva gjorde debut som på stan folkpartist!

Har inte hunnit ens titta igenom min egen tidningskrönika för att se om där var något att tycka om - än mindre kolla några nättidningar. Men om jag inte hittar på något roligare i kväll kan det måhända bli någon rad. Och jag tror faktiskt jag ska bli på min altan i solen och njuta av mina vackra oranga blommor. Hur jag ska få i mig lite middag ska jag inte berätta - då tycker ni bara jag är bortskämd!

Luktar valrörelse - ja snabba ryck och bläcknoteringar på armar hör till! Och ostburgare - men det kunde jag motstå idag.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag måste erkänna att inte jag heller ledsnar på ballonger mina 43 år till trots.Helst inte då dom är blå som den vackraste sommarhimmelen....

2006-06-17 @ 17:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback