"Gravade" hundar och kramar


Märkligt fullmäktige i alla fall. Thomas som fick permis har lyssnat på radion - och säger att det är helt annorlunda att lyssna på radioreferatet när han har "bilden" i sitt inre. Jonas Brännberg - som vi närvarande kan uppleva som en god debattör - upplevde Thomas inte alls lika bra i radio perspektivet. Tack och lov för det då!

Om jag  för en stund lämnar kramar och gravade hundar - kan jag undra varför Staffan Eriksson - som enligt uppgift har timeout från politiken - helt plötsligt var med på fullmäktige? Nu tillhörde han ju en av de som lämnade i förtid - han kanske plötsligt kom ihåg att han hade timeout?? Synd för utgången av omröstningen att du inte var med i alla fall! Fast han var ju långt ifrån huvudansvarig för det!

Nisses medborgarförslag om bort med moppar från cykelbanorna fick inget gehör - trots att vi röstade för Handikapprådets kompromissförslag.  I kommunstyrelsen hade jag lust med votering - och kolla hur Anita Geijer skulle rösta - hon som är ordförande för handikapprådet. Men hon är så sympatisk och vill minst lika väl som vi i de här frågorna så jag hade inte samvete idag heller.

Så var det P-skiva för turister - folkpartiet ville ha det även för kommunmedborgare men fick inget gehör.

Plusjobben blev en förfärlig valdebatt
- högern och borgerligheten är elak - sossarna och vänstern vill allas väl. Men Börje Lööw bleknade när jag hoppades att inte arbetslösa skulle behandlas lika illa som sjukvskrivna under sosseregeringen. Norrbottens Kurirens artikelserie är avslöjande - och kom ihåg att direktiven kommer från Hans Karlsson, socialdemokrat!!

Och sen kom då "gravade hunden". Har sällan sett så många sossar uppe i debatten. Skulle vara en katastrof om beslutet om investeringarna i Jopikgården sköts upp några månader. Man måste ju fundera vilka relationer det finns mellan förhandlarna och entreprenören när den senare inte ens löste ut uppsägningen av avtalet och därmed förlängde det med ett år? Och var kommer de katastrofinriktade politikerna in?

Och kramen då? Från en före detta gruppledare. Måhända tyckte han också att det var bättre förr?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback