Hardangersöm i ljusblått

Ja, det är nog som mor säger - "semester för dig är att jobba tider som vanligt folk". Men jag mår riktigt bra och det är väl meningen med livet. Och rea blev det - jag var på rymmen det vill säga lämnade bilen här för ovanlighetens skull - och hela långa vägen till Lindgrens (på Storgatan) predikade jag för mig själv att jag måste inte köpa för att det är billigt.

Nog stod jag där i alla fall med shorts, tre par långbyxor och två tröjor. Och nöp dessutom i en mockajacka. Nå, jag besinnade mig och köpte vara ett par jeans - modell vänta på högvatten - och med ett vackert hardangerliknande broderi längst ner på vänster ben.

Tillbak på jobbet väntade svärdotter och barnbarn. Så kom vi överensom att om farbror doktorn nu förklarar mig frisk och rask i morgon (väntar inget annat, peppar peppar!) så ska vi ha semester. Är det badväder så blir det bad - annars blir det förstås synd om farmors plånbok för då är det väl inomhusaktiviteter typ Barnens Hus som lockar.

Thomas sliter med kommunernas foldrar - men det blir kanonfina. Och alla är så duktiga med att komma med bra material och material i rättan tid. Det känns som om alla förtroendevalda folkpartister verkligen är på tå nu - och ny medlem till Kiruna ramlade in idag. Såg att vi ökat med 30 medlemmar i länet + att vi har 18 på listan vill-bli som ännu inte hunnit betala in avgiften. Thomas mål om 100 nya medlemmar känns inte länge så fjärran - det flesta brukar faktiskt komma i samband med valet.

Noterat har jag också att Stefan bytt foto på sin blogg - förmodligen ska bilden signalera att han är på G mot nya djärva mål och valsegrar. Men lite hotfull ser du allt ut  med den
stora knutna näven - tänk på att alla inte, som jag, vet att du är riktigt snäll.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Men jag gör ju bara tummen upp!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback