Ja det blev..

sol och bad när livet kolapsade så där vid lunchtid.

Morgonen började med att bredbandet låg nere. Vilket det gjorde redan i går eftermiddag. Men då trodde vi det berodde på att Thomas körde över en massa foldrar till tryckeriet.

Ringde Comhem. Upptaget, upptaget, upptaget. Så äntligen; "vi har driftstörningar över hela landet men det är snart fixat". Så fick jag veta att jag fick plats 64 i kön. Efter ett tag tillkänna ger en röst samma sak men med tillägget; vill du veta uppgifter mer lokalt så gå in på
www.comhem.se. Alltså svimma - om jag ringer för att jag inte kommer ut på nätet och så är de så bussiga att hänvisa mig till - nätet.

Och nästan inget kan jag numera göra utan att upptäcka att jag behöver ut på internet. Så jag bestämde mig för att fixa ett ärende till far först - Granngården och köpa drivrem till gräsklipparen. Noga har jag noterat Stiga Villa Senator. Men tro att det räcker. Är det si och så. Till slut kommer vi fram till bara två varianter - men då ska klippbredden fram 107 eller 92. Vid det laget var jag så f-b så jag körde ut till Sunderbyn och mätte f-skapet.

Reservdelsdisken på Granngården (och säkert andra ställen också) borde var något för forskare om högt blocktryck. För före mig första gången stod två karlar som bläddrade och bläddrade i reservdelskatalogen. Och nästa gång jag kom stod en gammal klasskompis förtvivlat och hade fått fel hjul och suckade om att ska jag vänta tre veckor nu igen.

Så fortsatte förmiddagen med små djävliga nålstick hela tiden. Så när världens bästa svärdotter sms:ade att hon och barnen var på Näset så bara drog jag från stan. Och glömde mina rätta glasögon och var milimeter från att trampa sönder det jag fått med mig när jag klev ur bilen.

Men inte lägrade sig lugnet dpå badstranden  heller - kunde konstatera att den djupmarkering som jag lyckades ordna från fritids förra sommaren tydligen var en svala för den sommaren. I alla fall fanns varken det eller det jag hoppats på - en brygga - på plats.

När barnen åkte från stranden så vände jag mig på mage - och skulle vila till klockan två - tjugo i tre ringde modern tack och lov.

Så nu spänner det och hettar lite överallt. Och så förlorade mina favoriter Argentina. Och nu håller jag på Ukraina och det går väl åt h-e det också!

Ja det är rent härligt med sommar och fotbolls VM!

Men som Maria Scherer skriver; Någonting bättre är redan på väg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback