John Blund kom!

John Blund kom strax efter att jag skrivit på bloggen i går kväll. Så det blev ingen summering inför dagens sammanträde med kommunstyrelsen. Så nu stressar jag på och hoppas komma till jobbet så jag får en halvtimme till handlingarna. Mina borgerliga kompisar verkar då inte heller ha något att samråda om - inget mail eller telefon. Vår grupp hade synpunkter på en hel del - men måste hinna formulera de konkreta yrkandena.

Idag gratulerar vi alla som heter Bo. I min maillista finns Bo Könberg, Bo Brockman, Bo Östman. Och så två Bosse, Ledin och Lundberg. Grattis på namnsdagen till er och alla andra Bo och Bosse som jag känner.

I dagens tidningar kan ni annars läsa om rovsdjursjakt, illegal sådan, piratparti mot riksdagen, EU-lag som hotar Jokkmokksmarknad. Fast fan trot det sista - det är säkert våra egna byråkrater som övertolkat något. Precis som med jordgubbar, gurkor och surströmming.

Lite till är det väl också att läsa - ovanligt mycket egentligen för att vara en så här klämdag. Men många av er är väl lediga så bläddra på. Själv har jag inte tid mer av ovan redovisade skäl.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback