Kompensera bortfallet

Eftersom jag har semester får jag väl kosta på mig att blogga lite extra - när andra lägger av. Kuriren har tydligen lagt ner nätbloggen för semestern - och herrarna Wästfelt och Nilsén har somnat in - den ena i "reninnerfiléreligionen" och den andra med Linda. Och när jag knappade in på Omnells blogg så möttes jag av reklam som kom från ett parti som ville både livskvalite´t och hälsa. Vore det inte bättre att tala om vilket parti som inte vill det? Så fullständigt intetsägande - fast vi är väl likadana vi måhända.

Säga vad jag vill om Bosse Strömbäck - och det gör jag. Jag har inte riktigt förlåtit honom att han - för att nu inte ta i - for med vilseledande uppgifter till en partikamrat till mig i Boden i våras. Men han lät som en klockren liberal i sina uttalanden i radion i morse. Nu är det ju inte säkert vänsterpartisten Strömbäck uppskattar att jag säger så men jag gör det ändå. Det diskuterades att dagis stängt för personalens utbildning trots att det gått ut tydliga direktiv att så inte skulle få ske utan att ersättningsplatser skulle finnas för de som behövde. Uppenbarligen hade det inte funkat. Reportern pressade Bosse i skuldfrågan. Varvid han tillslut konstaterade: det är vårt ansvar (politikens). Det har brustit i kommunikationen och det ansvaret kan i alla fall inte läggas på föräldrafunktionen. Bra rutet, Bosse!

Mindre kul var en annan radionyhet - i vädret - där det konstaterades att på något ställe i norrbotten kunde regnet övergå till snö. Stackare där borta var det nu var!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback