Nu kompisar!

Nu kompisar har jag egna hålfotsinlägg med pilotter. Fast jag vet inte om pilotter stavas så. Sen har jag lärt mig att jag (och säkert du också) har en muskel precis i valvet under foten. Den heter något i två stavelser och som slutar med "shit". Ska slå på internet och kolla vad det heter på riktigt.

Satt och läste en damtidning uppe i Boden på Boten. Om smink - rätt starka färger var gå G och grönt och brunt runt ögonen. Senaste trenden och såg ut precis som om det skulle passa mig som handsken. Fast tidningen var ett år gammal - så nu är det väl förstås ljusa pastellfärger som passar mig hur illa som helst.

Nu har jag i alla fall en riktigt rolig lunch att se framemot. Ska äta lunch med en av mina favoritmän. Och nu var det länge sen. Hoppas han har mycket spännande att berätta. Vederbörande ska i alla fall snart medaljeras för lång och trogen tjänst har det skvallrats till mig.

Vi får se - det mesta av informationen torde vara av den arten att den inte återges här - men något lite skvaller kanske kan delges er.

På återhörande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback