Nu liknar det något - sommar?

Sol och plus 16 grader klockan 04.30 - det ni tjejer och grabbar börjar likna sommar banne mig.

Dessvärre blev det inte sängen direkt i går kväll - hårdbröd dieten satte sina spår - helt plötsligt hade jag satt i mig två glassar - förvisso av viktväktarmodell - men poängutrymmet fanns inte.

Noterar att Stefan Tornberg och jag har samma hovfrisör - den alltid lika trevliga Klas Johansson. Tack Stefan - nu kanske jag kommer ihåg att beställa klipp idag innan Klas går på semester. Flera veckor i förväg måste man boka särskilt nu innan semestern - så det är väl på håret (ha,ha så vitsigt). Det är med frisören som med gynekologen och tankläkaren . jag byter inte gärna,

En liten notis i NK berättar att Ulrica Messing skjutit upp beslutet om vilka hamnar som ska prioriteras. Ärendet stoppat i en utredning så länge - är väl inte så kul att komma till Norrbotten med beskedet att Gävle är den nordligaste hamnen som ska prioriteras - så det passade väl med en utredning.

För övrigt noterar jag att Norrbottens Kuriren gör mycket större sak av regeringsbesöket än NSD - än så länge i alla fall. På en helsida presenteras 22 ministrar som ska komma hit på bild - och dessutom 3 som inte kommer. 4, 9 och 19 har jag problem att hitta namnen på och 4 Morgan Johansson måste jag erkänna att jag inte klarat även om jag lekt bokstavsleken.

Jag har hört att det mullrar i centerleden över att PO bjudit in regeringen till denna PR resa. Hans medlemskap ifrågasätt till och med - de vill inte kännas vid honom. Han kunde anstått till efter valet tycker många - men förhoppningsvis hade det då varit för sent att bjuda in den här konstellationen. Nu tor jag måhända att regeringen bjudit in sig själv - och då kan det väl vara svårt för en landshövding att säga Nej.

Avslutningsvis, från ortens tidningar, finns en läsvärd debattartikel i NSD. En Elsa Hägglund, med rötterna i arbetarrörelsen, som gör rent hus med socialdemokraternas skolpolitik. Hon avslutar med att säga Rädda skolan. Rösta på den borgerliga alliansen. Det måste svida för CG Karlsson och andra bakåtsträvare i sossepartiet i Luleå. Och det är nästan så jag måste skicka artikeln till morbror Sture i Bollnäs - pensionerad folkskollärare och sosse.

Själv kommer jag inte bara att missa Göran Persson. Thomas får gå eftersom jag prioriterar tandhygienisten. Jag missar också de intressanta föreläsningarna om kommunismen som äger rum på Lärkan i Luleå. Luther bak i ryggsäcken gnäller och säger att har man anmält sig så måste man gå. Men tyvärr får jag inte "ledigt från jobbet".

Kommentarer
Postat av: Magnus

Hej! Kul med en till bloggande politiker. Hoppas folk hittar bloggarna innan valet!

(Bra jobb!)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback