Ny dag - nya insatser

Så sprättar jag ytterligare en millimeter på det måttband som är livet. Ute tempen 10 gör en inte så munter så nu gäller det att le brett åt sig själv i spegeln - det lär ju påverka en att bli så himla positiv.

Piratpartiet chanser att komma in i riksdagen bedöms av kurirens ledarskribent inte vara värt ett vitten- Och i samma tidning kan vi läsa att åtminstone dagsnoteringen är att Erland Nilsson inte går till något annat parti och inte heller startar eget.

I NSD yvs OA över att Persson nu kommer hit. Och han har samma varma känslor för Norrbotten som Ingvar Carlsson och andra tidigare s-ledare. Med tanke på arbetsläshetssiffrorna - inte minst ungdomsarbetslösheten - så blir väl löpsedeln "Gud bevare oss för våra vänner - våra ovänner klarar vi själva".

Och  en 47 årig kvinna anhållit för grov misshandel av sin sambo. I Pajala frodas jämställdheten.

Och kapten Sara Nilsson lämnar försvaret.
  Sara fick kommunens jämställdhetspris vid förra kommunfullmäktige. Hon berättar om massor av kränkningar av kvinnor som inte lett till någon som helst påföljd för de skyldiga.

Annars är dagen rätt välfylld. Förmiddagen ägnas åt PTU - Plan- och tillväxtutskottet - utan några himlastormande ärende. Vi skulle inleda med två informationspunkter - varav jag åtminstone minns att den ena var om drogvaneundersökningen.

Måhända behöver det inte ta hela förmiddagen - så jag hinner förbi Kvartersakuten för att hämta rör för urinprov. Dags för den årliga kontrollbesiktningen om några veckor - något som känns angeläget med tanke på hur fort saker och ting kan hända - säger bara Lennart. Kanske skulle jag hinna in på MQ:s rea också? Nä, nu önskedrömmer jag nog.

Efter lunch är det finishen på allianspartiernas budget. Vi träffas klockan 13.00 hos oss.

Kvällen ska ägnas åt sista delen av vår valutbidlning och så toppar jag klockan 20.30 med telefonsammanträde. Våra lokala valledare är inbjudna för diskussion och avstämning. Måste konstatera att våra förtroendevalda ute i länet är glädjande ivriga inför valsspurten!


Kommentarer
Postat av: Karin

Bara du samtidigt som du ler mot dig själv i spegeln säger: "Jag duger!!" Då funkar det.

2006-06-12 @ 08:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback