Och nu vad som verkligen hänt!

Så nu lite informativt om vad som verkligen hänt i politiken idag. Utskottet i morse - information om heltid- och deltidsprojektet. Anne Karlenius berättade att allt flöt som det skulle.

Fast en liten nostalgisk passus - tänk att det är ett socialdemokratiskt kommunalråd - fast det hette inte så på den tiden - som lärt mig att vara så snabb med tangentbordet - Emil Norberg "kommunalråd" i gamla Nederluleå kommun hade skrivmaskinskurs och det fick jag gå på fritiden - föräldrarna tyckte att flickor ska kunna sånt. Men det är denna snabbhet som gör det lätt att blogga.

Rättvisepartiets motion om temadagar - socialisterna lösning på alla samhällets problem - på arbetsplatser om mäns våld mot kvinnor och sexuella trakasserier  - Anne K föredrog ett svar som alla verkade nöjda med.

Sture Bryggman var och äskade pengar för invigningen av gymansiebyn. Skolchefen var "Ibbe" med skolminister Baylan noterade jag. Och dessutom att vi i oppositionen inte nåtts av vare sig inbjudan till invigningen eller seminariet som är den 29.

Alkoholstillstånd till Quality Hotel till klockan fem på morgonen under Luleåkalaset beviljades. Från min sida mer stor vånda. Efterfesten där "idoler" som Persbrant och Co ska kunna supa skallen av sig. Visa ungdomarna hur det ska gå till i livet!

Annars var det faktiskt inte särskilt mycket på utskottet - utom förstås att en del kom sent - och idag gick samma politiker för säkerhets skull lite tidigare också så  det jämnar ut sig.

Jag återkommer om fullmäktige om jag orkar - och om telefon slutar ringa. Fast i alla fall om jag inte orkar - en kul grej som Margareta Lindbäck bestod oss med  idag - "Glad Pack -  som inte alltid gör oss glad" får vi stoppa i brännbart.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback