På kvällen vaknar den late

På kvällen vaknar det late sägs det. För mig är det tvärtom. Eftersom jag var lat i går och roade mig med andra saker än att sitta vid datorn - så fanns det mängder av mail att besvara - både privata och jobbet.

Men nu är det gjort - liksom krönikan som är iväg skickad. Ids inte kolla gårdagens krönika - det gäller att alltid blicka framåt - Någonting bättre är redan på väg - mitt visdomsord som jag knyckt av Maria Scherer och som jag blickar på varje morgon. Jag känner hur mitt humör svänger i den positiva riktiningen bara jag "lokkar på orden" - därför ligger Maria Scheerers bok framme vid datorn.

Apropå påverkan så fick jag ett gott råd i går. Om du känner för tvåsamhet det vill säga att hitta en vän att leva med så ska man enligt den kinesiska lära jag inte kan stava till - Fu ching någonting - alltid se till att allt i sängkammaren är "parvis". Inte tre blommor utan två, inte en tavla utan två, inte en stol utan två och så vidare. Om jag nu skulle ha den önskan ser jag redan ett problem - det är alltid bara ena socken som hamar nedanför sängen - den andra kan jag leta efter på vilket annat ställe som helst. Men skulle behovet uppstå får vi väl titta på det då.

Och idag räcker jag lång näsa till Norrbottens Kurirens ledarskribent - har belagt honom med två felaktigheter i veckan - minst. Om moderaterna har två valsedlar är det ingen risk att röster blir makulerade för att fel lista används - partierna får faktiskt ha hur många de vill. Den andra lilla felaktigheten är att Anna Grönlund Krantz sitter på ett utjämningsmandat i riksdagen.

Fast den riktigt stora feta felaktigheten består ju faktiskt i att han överhuvudtaget spekulerar i att Anna inte skulle komma in i riksdagen. Och jag hoppas att Stefan också gör det!

Sen får vi glädjas åt att Zlatan nu är skadad - hur cyniskt det nu än kan låta. Men jag tänker på pressen förstås. Om det nu är nästan klart att vi går vidare så måste det ju nu fåt något att skriva om. Hjälten "Freddie" som Fredrik Ljungberg numrea tydligen kallas kan ju inte räcka ända fram till nästa match.

Trenderna sprider sig snabbt - brukar ögna Luddes och Roffes bloggar på Kuriren. Ludde har hela tiden skrivit kryptiskt om "M", "J" och "K" med flera bokstavsgummor och gubbar. Min nyfikenhetsgen stimuleras onekligen. Och nu har Roffe varit ut och åkt med "M" i en besinstinkade Saab. Och varit ut och rott. Nu blir genen rent överstimulerad.

Till er alla från mig - ha en bra dag. "Y"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback