Sunderbyn lördagmorgon den 3 juni 2006

Som ni noterat har det varit lite si och så med skrivandet. Det beror delvis på det som just nu befinner sig bakom min rygg - på golvet i en koja bygd av soffkuddar. Sara - ett av mina barnbarn - sitter i den och blippar med sin mobiltelefon. Försöker störa den mindre - Lisa - som försöker somna om.

Jag var på ett möte i går morse klockan 08.00 med ett antal förskolepedagoger. Blev inbjuden genom en öppen inbjudan till alla politiker vid träffen med lärarfacken som vi hade förra veckan. Det visade sig att Börje Lööw sedan länge inbjudit sig själv till detta möte. Och för att göra en lång historia kort så blev Börje minst sagt störd när han såg mig. Hörde hur han viskade till ansvarig "att det här ju störde hans upplägg". Jo, det kan jag allt förstå. I skenet av kommunledning bjuder Lööwet in sig - men i själva verket är det valarbetare Lööw som talar om att vänstern vill ha 200 000 tusen fler jobb i offentliga sektorn och att friskolor är skit. Så lät det i går när jag stört hans koncept . Man kan bara undra vilket valtal han håller annars under skenet att utgöra kommunledning?

Sen riggade jag och Christian upp bord och parasoll på gågatan. Sofi kom också. Och så Els. och Thomas löste av mig halv ett då jag drog och hämtade flickorna från dagis respektive skola.

Sen tillbak och plockade in grejorna.

En inhandlingsresa till Kvatum utvecklades till rena mardrömmen. lagomt med folk när vi anlände men kunderna strömmade in i en mängd som nästan gav panik.

Vi blev bjuden på köttsoppa hos mor och far. Flickorna inhandlade jordgubbar och grädde till efterrätt.

På kvällen kom granntjejen Paulina som är jämgammal med Sara. Så det var fullt liv både ute och inne.

Nu har jag äntligen hunnit ikapp - tidningskrönikan skriven och skickad. Livstecken här på bloggen. Och nu ska vi käka frukost fvb till badhuset. Paulina hänger på också. Sen blir det nog marknad i Gammelstad. Så ni vet om det inte blir skrivet så mycket under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback