Trött och trög!

46461-25

Efter att ha jobbat en hel dag - från halv tio och med hemkomst halv sex - så blev jag i vanlig ordning bjuden på middag hos mor och far. Eller eftersom jag var sen - for jag förbi och tog den lilla pytsen de alltid spara till mig utifall jag kommer förbi. Vilket jag gör som oftast - det är enklare det än att först åka och handla och sen laga något.

Fast trött är jag inte - det här med att jobba handlar om mental inställning - ibland känns en söndag som jag bestämmer mig för att jobba som en riktig "förmögenhet". Jag kan göra små jobb som jag annars skjuter upp och som är riktiga energiläckage där de ligger och väntar på åtgärd.  Egentligen skulle jag bara åka in och göra färdigt underlaget till den träff vi ska ha i alliansen i morgon för färdigställandet av budget. Men som vanligt hamnade jag i allt annat småplock. Och så åkte jag ut en sväng och köpte lite godis - fast bara sockerfria Läkerol.

Och när jag nu skulle gå in på bloggen - så var han helt plötsligt kvällstrött och trög. Är så avundsjuk på Stefan som kan lägga in kort - ibland till höger och ibland till vänster - och skriva bildtext bredvid. Det kan inte jag. Jag skyller på¨webmaster - men tänker samtidigt att måhända det är jag som inte kan. Så nu ska jag pröva. Det skyller jag bara på för att jag är så egocentrisk att jag vill lägga in tre foton på mig sjäv. Nu provar jag - och om jag inte kan lägga in bildtext så är det från Skid-SM som gick mitt i stan, från Vårruset och från Nationaldagsfirandet. Jag tror ni själva kan avgöra vilket som är från vad. Fotografen är min favoritfotograf - numera - och är sambo med Anette - som Jens skulle gifta sig med när han var 3-4 år.

Nu har jag provat det här med bilder och misslyckats. En kom här men resten får ni genomlida i separata bloggar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback