Var lätt på foten!

Var lätt på foten och bli vän med vinden! Härliga avskedsord från KG Hammar. På frågan om han ska tituleras emeritus ärkebiskop svarar han att det går bra med KG även framöver. Jag tror han är lika genuin som han låter.

Själv har jag ju varit på fotbollsturné. Vi började med att åka hem till Västbacken där Lisa "matade blommorna och vattnade fiskarna" som vi skojade om på väg ut. Förhoppningsvis blev det mat till fiskarna - har man delegerat så har man.

Storasyster Sara stoppade med lite extra vantar och en toppeluva till lillasyster Lisa utifall det skulle bli kallt. Den kvinnliga omvårdnadstanken sitter i generna!!

Sen var det OK i Antnäs som gällde. Samling med ledarna. Tänka vilka insatser dessa ledare gör. Och vilket många gånger otacksamt jobb det gör - med föräldrar som inte lämnar besked om barnens deltagande och så.

Men låt mig ge ett stort fång blommor till Thomas och Janne som tar hand om Sara och de andra 97:orna och 98:orna. Ni är fantastiska!!

En härlig turnering med tre matcher för tjejerna. De två första i strålande sol - därefter kom lite regn. En vinst och två förluster men jag tror inte tjejerna bryr sig så mycket om resultatet - de lever i nuet och stunden.

Efter matchen drog flickorna och jag till Statoil och tankade bilen, till Max och tankade oss själva, till Kvantum och tankade till föräldrarna (flickornas) som ringt om kött till kvällens grillning.

Så har jag kört ned till Lövånger och havet - och tillbak hem. Föräldrarna hade hunnit med en hel del - men å andra sidan finns hur mycket som helst kvar. Bastun kunde man i alla fall skönja den första silhuetten av.

Nu ska jag försöka summera mig inför morgondagens sammanträden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback