0 % folkpartiet?

Båda tidningarna lästes med en lätt gäspning idag. Inget upphetsande alls.

Kul grepp av centerkvinnorna att på kvinnodagen uppvakta andra förtjänstfulla kvinnor. Nya Läroverkets Birgitta och Gunvor uppvaktades i Luleå och i Kalix tror jag det var ett korttidsboende.

Coop Arena sliten och smutsig. Påminner mig om att jag lovat besöka arenan. Lite märkligt att den helt plötsligt efter 60 miljoners investering vilket inkluderade nya stolar bland annat ska kunna vara så sliten. Journalisen som gjorde enkäten lät dock undslippa sig att en del i "skitarenan" handlade om snus och annat som kastades hejvilt. Vett och etikett är gratis - så man kanske kan börja där.

Jens ska bjuda på kaffe och tårta i landstingshusets foajé idag.  Texten på de orangefärgade tårtorna är "100 % folkpartiet" åsyftar det förmodligen historiska faktumet att folkpartiet stått för 100 % av de motioner som lämnades in och behandlades under 2005.

Han har också tagit fram en rapport om hur svarsfrekvensen är på allmänhetens frågepanel. Skulle kanske haft en tårta med "0 % folkpartiet" också. Folkpartier har svarat på alla frågor som kommit in. Centern får kanske också godkänt, minns inte riktigt siffran.

Men för resten måste det bli en lång kvarsittning , vid datorn,  tillsammans med demokratilandstingsrådet Britt Westerlund. Uppenbarligen struntar man fullständigt i sina väljare.

Jag har nu bara fått de här siffrorna per telefon - men jag får väl statistiken så småningom


Kommentarer
Postat av: Anne K Jatko

"Men för resten måste det bli en lång kvarsittning , vid datorn, tillsammans med demokratilandstingsrådet Britt Westerlund. Uppenbarligen struntar man fullständigt i sina väljare."

Det har nog aldrig någonsin handlat något annat om att få en röst och sedan är det klippt med kontakter med andra än liksinnade och de ställer väl inga frågor -öppet????

Postat av: Stefan

C = 100 %

2006-03-09 @ 22:11:10
URL: http://stefantornberg.blogspot.com
Postat av: Ylva

Tänker du inte fel nu Stefan? Ni nollar väl också - alla frågor besvarade!

2006-03-09 @ 22:40:29
Postat av: Stefan

Jag har svarat på alla frågor under de två senaste åren. Dessförinnan hade vi alla en barlast eftersom panelen inte fungerade som den skulle. Jens måste ha satsat på att beta av dessa även om det måste ha varit föga meningsfullt. Statistiken blev ju bra för fp och "Timeingen" med Bo Östman var ju "lyckosam".

2006-03-11 @ 11:27:24
URL: http://stefantornberg.blogspot.com
Postat av: Ylva Strutz

Ja, BÖ fick väl statistiken via presskonferensen. Och Du användes ju som positiv jämförelse i Östmans krönika så det var väl bra.

2006-03-11 @ 13:24:15
URL: http://strutz.webblogg.se
Postat av: Stefan

Absolut, men du frågade ju om min svarsfrekvens.

2006-03-11 @ 15:08:00
URL: http://stefantornberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback