Arbetsdagen lider mot sitt slut

Läget börjar vara under kontroll inför träffen i morgon med nätverket Liberala kvinnor. Temat är "Konsten att komma framåt ". Christina Lugnet, kommunchef i Haparanda och Majvor Muller, ordförande för företagarna i Luleå och själv företagare, är två lysande exempel på kvinnor som tagit sig fram och som ska berätta om sina erfarenheter.

Birgitta Ohlsson, vår riksdagsledamot, är ett annat gott exempel på en ung kvinna som lyckats ta plats. Ska bli spännande att jämföra Birgittas liberala feminism men Kristina Nivas Fi-variant.

Intresset har varit stort. Vi räknade med 20 deltagare och för en stund sen kom 3 sena anmälningar, nu totalt 40. Och då får vi väl räkna med ytterligare några som kommer till panelsamtalet klockan 13.00. Riktigt roligt ska det bli.

Såg i PT att sonen varit på läkarbesök efter krocken han var med om i eftermiddags. Fick en mor råda så skulle han inte åka Vasaloppet på söndag - men det var länge sen hon fick göra det. Han erkände att han var lite mörbultad. Vidare erkände han i artikeln att bilen var totalkvaddad - vilket han inte delgav en småchockad moder. Jag skulle få se bilderna sen.

Ledsen - men det är inget i politiken som fått blodet att svalla idag. Nyttigt att få lite perspektiv på det politiska livet. Och tack alla ni som hört av er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback