Dagens förutsägare

"Dagens förutsägare" är sonen Jens. Lars Ohly, Bertil Bartholdson (blivande ny bitr. partisekreterare), Lööwet med flera har rasat mot att arbetsgivare som blivit fällda för icke giltiga uppsägningar av folk har kunnat köpa sig fri. Per Johansson, Connex, har fått många vänsterpartister att visa knuten näve.

Detta föranledde Jens att ställa en principiellt viktig fråga till landstingsrådet Monica Carlsson, vänsterpartiet; hur kommer landstinget, med dig i ledningen framöver, agera om landstinget fälls för osakliga uppsägningar. Ska vederbörande erbjudas återanställning, som Ohly, Lööw och Bartholdson förespråkar? Eller ska landstinget kunna köpa sig fri?

Som Jens förutspådde gick hon upp och läste upp det skrivna svaret. Ett svar som är precis på tvärsan med de knutna nävarna. Arbetsgivaren ska, enligt Monica Carlsson, även fortsättningsvis kunna köpa sig fri.

Har Monica skrivit på en tjänstemannaskrivning? Utan att fundera? Eller är det en hint om hur Monica Carlsson kommer agera vid ett eventuellt fällande för uppsägningen av Anders Mansten?


Titeln "dagens förutsägare" får Jens för att han redan i morse förutspådde att hon bara skulle läsa upp svaret.. Inte ta någon debatt oavsett vad han sa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback