Det kunde varit min familj!

"Idag går min omtanke och medkänsla till den familj som miste den 30-årige mannen i bilolyckan på Björkskatan. Varje dag händer det saker - ibland bara små notiser - som totalt förändrar världen för någon/några av våra medmänniskor." Så skrev jag i morse. Tio över elva ringer Jens och berättar att han "frontat" med en lastbil. Strax efter han pratat med först mig och sen Thomas och hade just lagt bort telefonen. Vid Lingsbokyrka norr om Ockelbo. På sin resa mot Vasalopps starten. Kom  mot en kurva med en allé, såg varningen om kurva, men med de vita fälten omkring missbedömde han kurvningen och frontade, dock tydligen lite från sidan, med en lastbil. Krockkuddarna löste ut. "Lite" reparationsarbete på bilen - men han ville inte ge någon beskrivning - jag skulle få se korten sen.

Han säger själv att han inte fått en skråma eller någonting. Men skämtade och sa att om det inte går så bra i Vasaloppet har han ju något att skylla på.

Anna-Greta på jobbet har en positiv syn på livet. Hon tycker att jag med tanke på hur mycket han kör ska vara glad att det hänt och inget allvarligt hände. Nu är det statistiskt sett mindre risk framöver.

Det blir väl till att skicka med några hundra lappar för att han ska köpa upp sig till en modell större av hyrbilarna hädanefter.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback