En lugn dag!

Efter de föga upphetsande tidningarna har dagen i övrigt förflutit lugnt. Lagomt antal telefonsamtal från allmänhet. Företagare som vill träffa oss i alliansen. Har försökt pussla ihop med de andra bröderna och systern för att hitta en lämplig tid.

En annan "allmänhet" som var oroad över Jopikgårdens framtid. Ett annat ärende om en skola som riskerar att inte klara av det ökande elevantalet  - ett ärende som tagit lite tid.

Avstämt med Anna-Greta att hon fått underlag för årsmöteskallelser och att dessa kommer iväg.

Studieförbundet Vuxenskolans styrelse har enats om en ny lokal - dock inte centerpartiets. En lika stor som man har idag - mycket bättre läge - och därmed naturligtvis högre hyra.

De arton (18) deltagarna som vi skickar till Kommunala riksmötet i Malmö har fått instruktioner om resebokningar och hotellbokningar. Förutom det 18 kommer Åke Bergbäck med dotter Ann-Sofie att finnas vid riksmötet för att informera om vikten av Norrbotniabanan. En angelägen uppgift med tanke på senaste dagarnas kritik om att norrbottningarna inte är på alerten.


Utöver de kommer Thomas Olofsson att medverka som ledare av ett seminarium - och våra Anna GK med familj kommer säkert att finnas där. Tänk Anna - jag skickar ner 18 barnvakter till dig - inte illa - när jag själv måste stanna med kungen.


Nu ska jag ringa några samtal fram till 19.00 - och därefter blir det hemfärd. Simningen får vänta någon dag till jag är avstressad nog att läsa den instruktion jag fått. Den ska lära mig simma utan att få nackspärr. Om jag lär mig det finns en marknad att lära ut vidare - många av mina simmarkompisar klagar över samma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback