Ett morgon pip

Bara lite kort så ingen tror att jag försovit mig, Sitter i träningskläder och har max fem minuter på mig så det här blir en kortis - med hot eller löfte om att återkomma.

Börjar med ett Grattis till Christel, Paul, Lova och Mirja i Jokkmokk som i lördags utökade sin familj med ett gossebarn. Lite synd att Du inte väntade en dag - så hade gossen och jag haft samma födelsedag.

Rolf Nielsens krönika uteblev i dag. Tydligen inte återhämtat sig efter misshandeln förra lördagen. Han krönika har blivit en sån där vana som gör att man håller reda på när det är tisdag. Får nog allt ringa den gode Rolf i dag och höra om läget.

Och Bertil Bartholdson drar till Stockholm för att bli vice partisekreterare. Och då ska vänstern i Norrbotten drabbas av att ha en ny ombudsman i valrörelsen.

Tomas Östros - största sanningsvittnet? Ja enligt Sparrman SSU så är det sant att borgarna kommer att sälja ut LKAB. Beviset för detta är att Tomas Östros skrivit på SSU:s fjantiga upprop "Rör inte vår gruva". Det är faktiskt lita att häda en seriös kampanj "Rör inte min kompis"

Och horoskopet i Kuriren varnar oss Vädurar för att genomföra en besvärlig resa. Men jag åker till Jokkmokk i alla fall. Planksteken på kvällens årsmöte missar jag inte frivilligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback