Ett myller av flanörer

Efter en härlig timme på badhuset med efterföljande fika har jag återbördat Lisa till Västbacken. Stora syster Sara med sina nya öronringar hål i öronen skulle på födelsedagskalas, klädsel pyjamas. Och Lisa skulle vara utklädd till pepparkaka på ett annat födelsdagskalas klockan ett. Det är fullt upp för småbarnsföräldrar med skjuts hit och dit.

Inträdde i staden över Begnäsbron. Fantastiskt att se så många människor som flanerar och njuter i solen på isbanan som kommer från norra hamnen och kurvar in mot södra hamn. Tänk så enkelt och så succefullt. En folkpartimotion, med tips från Birgit Georgson, som blev verklighet. Men det satt hårt åt. Tekniska nämndens ordförande såg många svårigheter innan hon kunde övertygas om möjligheterna.

Ska inte jobba idag, men "råkades" ändå hama på expen för en andra genomläsning av dagens tidningar. Kan inte låta bli att nämna våra duktiga tjejer i Jokkmokk. Idag på bild är Annika och Gunilla, som försöker bringa ordning i alliansen. Det finns en kandidat till kommunalrådsposten, Anna Hövenmark, som alliansen enats om. Punkt slut!  Alf Nygård och Mikael Segerströms lansering av sig själva är kvalificerat svammel och moderaterna har mält ut sig själva genom velande fram och tillbaka.

Det är bra tjejer - ryt till så gubbarna fattar att det måste bli rättning i leden.

När jag ändå är här ska jag slappa en halvtimme i solariet. Förutom att man kan bibringas en lätt ljusbrun ton som gör att man känner sig piggare så är det rena yogan som avslappning.

Sen blir det snabb inhandling på Kvantum och resten av dagen måste ägnas till sanering av lägenhet och tvättkorg.

Skulle ha lust med ett pubbesök i kväll. Lite dålig initiativ förmåga själv - men måhända någon kan stimulera mig att ta bussen in.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback