Fantastisk dag!

Nu är vi tillbak på expen efter en fantastiskt trevlig dag med kvinnliga liberala nätverket. Christina Lugnet och Majvor Muller var det kvalitativt högstående föreläsare vi hade trott.

Samtalet mellan Birgitta Ohlsson och Kristina Niva blev lugnt och givande. Thomas skötte sig med den äran som moderator. Han avslöjade att han läst in sig på ämnet feminism. Hm, det var ju inte en dag för tidigt.

Nu håller tjejerna på att duka och fixa så jag håller mig vid datorn.

Har just läst mina mail och Jens hade skickat ett. Han konstaterade att det inte kommer att visas några bilder av den kraschade bilen. Tydligen hade han hittat igen bilderna. Hade fotat med telefonen tror jag och påstod sig inte hitta några igår. Men det kanske var för att han konstaterar att han inte vill visa dom för då blir det inga fler resturer för honom.

Nu blir det snart italiensk buffé och vin. Själv ska jag avstå vinet eftersom jag ska köra hyfsat tidigt i morgon bitti.


Och eftersom jag befunnit mig instängd i ett konferensrum så har jag inte något som hetsat upp mig i det politiska livet heller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback